Busola Vieții

DESCOPERĂ TAINELE DATEI TALE DE NAȘTERE ȘI ÎNVAȚĂ SĂ ÎȚI FACI VIAȚA MAI BUNĂ!

Cunoscându-ți harta destinului, poți să-ți îndeplinești adevăratul potențial înnăscut, într-un mod rapid și eficient!

Dacă sunteți curioși să reflectați asupra destinului și să aflați în ce constă acest sistem extrem de precis de auto-cunoaștere accelerată, vă pot ghida pe drumul auto-cunoașterii.

tipare mentale tipuri de comportament

Nimic nu este întâmplător!

Pătrundeti în lumea dumneavostră cu încredere!

Busola vieții

Pornind doar de la informații legate de data de naștere (zi/luna/an), putem construi o hartă mentală prin care aflăm răspunsuri la întrebări existențiale într-un mod clar și revelator.
Data de naștere ne dă o nouă perspectivă a vieții și ne ajută să înțelegem o serie de tipare mentale, precum și tipare comportamentale legate de relația de cuplu,  relația ta cu părinții sau cu copii,  relația cu banii, ce lecții sunt de învățat și multe altele.
Cel mai important lucru este acela să ne acceptăm și să ne iubim așa cum suntem.
 
Până nu ne schimbăm tiparele de gândire, în mod conștient, și renunțăm să ne etichetăm noi înșine, vom continua să fim neîncrezători în potențialul nostru. 
Cei care au apreciere de sine, au o mai mare încredere și o atitudine pozitivă, entuziasm, voință, se mobilizeaza mai repede și reușesc mai bine.
 
Conștiința noastră karmică cuprinde legături familiale din generații anterioare, legături sufletești, spirituale, intelectuale, de prietenie, etc.
Pe măsură ce devenim conștienți de blocajele mentale și cele emoționale și de reacțiile pe care le avem în această viață, ne putem elibera și înțelege mai bine pe noi înșine.

Cei care sunteți dornici de auto-cunoaștere, deschiși la înțelegerea “misterelor” vieții și a ființei dumneavoastre, în cel mai complex mod, vă invit la o discuție de 30 minute!

În timp ce vei începe să te cunoști și să te înțelegi, îți vei dai seama că vindecarea vine din interior.

Busola vieții este un sistem holistic de autocunoaștere rapidă care răspunde la întrebări din diverse domenii ale vieții (job, familie, relații în cuplu, etc), cum ar fi exemplele de mai jos
  • Care este misiunea mea?
  • Cum să fiu mai eficient la job?
  • Care este profilul partenerului potrivit?
  • Ce anume să fac să am relații mai bune cu mama/soțul/copii?
  • De ce relațiile mele se prăbușesc?
  • Ce ar trebui să fac în următorii ani legat de carieră?
  • Ce trebuie să rezolvăm în cuplu ca să ne mergă bine?

Întrebările trebuie puse corect, în funcție de ce anume se dorește să se obțină.

Dacă sunteți interesat de un anumit aspect al vieții dumneavoastră și doriți să lucrați cu o întrebare anume, așa cum au fost exemplele mentionate, putem să dezvoltăm un program personalizat, potrivit fiziologiei și temperamentului dumneavoastră.

Tehnicile pe care le vom practica sunt de tip holistic (yoga, exerciții energetice, EFT, meditații, relaxare, respirații, lucrul cu sugestiile, coaching, dezvoltare personala, etc).

A fi noi înșine înseamnă a avea control mental, spiritual și emoțional. Acesta este singurul mod prin care putem manifesta acțiunile noastre.

Data de naștere este resursa noastră. Dacă știm să activăm această resursă, vom avea o energie benefică, iar tiparele noastre mentale vor fi în pozitiv. Acest lucru ne va da o nouă perspectivă asupra vieții, vom avea mai multă încredere, entuziasm și voință pentru a reuși mai bine în toate domeniile vieții.

Misiunea acestui sistem este de a ne cunoaște “schema” tiparelor noastre mentale, cu ajutorul căreia ne putem “repara” viața. În timp ce vom începe să ne cunoaștem și să ne înțelegem, ne vom da seama că vindecarea vine din interiorul nostru.

Dacă nu ne schimbăm tiparele de gândire, în mod conștient, noi doar vom reacționa la problemele care apar în viață (accidente, divorțiri, traume, pierderi de bani, etc), dar dacă ținem cont de busola vieții, putem știi cum să acționăm preventiv și să fim încrezători în potențialul nostru.

Acest sistem este unul dinamic, el se schimbă în timp ce evoluăm și învățăm să nu mai repetăm greșelile sau tiparele în negativ.