Workshops

La atelierele Wellbeing Harmony vom învăța un program complet de tehnici din yoga, taichi și qigong, care să vă ajute să fiți în armonie cu voi înșivă și cu cei din jur.

Antrenamentul autogen – este o metoda de autodeconectare concentrativă cu ajutorul căreia subiectul își creeaza o stare hipnoida (între veghe și somn) care va declanșa deconectarea mușchilor și regularizarea funcțiilor vitale.  

KI YOGA constă în  antrenament fizic și meditație. Ki Yoga se bazează pe reechilibrarea energiilor pe meridiane, nadisuri, chakre. Beneficiile sunt coordonarea în acțiunea fizică, concentrarea mentală și respirația ritmică, reducerea stresului.

Yoga Nidra

Yoga Nidra sau yoga somnului conștient este o relaxare profundă a minții și a copului – adică un somn în care mintea rămâne trează și urmează instrucțiunile.

Quantum Brain Yoga

Conceptul Quantum Brain Yoga (antrenarea minții) ne permite să recunoaștem și să lucrăm cu stările mentale exprimate în corp, de exemplu: frica, anxietate, plictiseală, anticipare sau entuziasm.

Yoga Regenerativă

Dacă v-aș demonstra un mod de a arăta efectiv cu 10 ani mai tineri, ați vrea  să încercați?

Când spunem tinerețe spunem și o mare vitalitate, care este echivalentă cu o sănătate de fier. 

În cadrul sedințelor de terapie antioboseală veți beneficia de consiliere și antrenament specific pentru destresare și mărirea vitalității (Ki), combinat cu unele noțiuni  pentru  echilibrare energetică. Sedințele pot fi abordate individual sau în cadrul unui grup. 

Zen Club

ZEN Club se dorește a deveni o comunitate de oameni deschiși și dispuși să lucreze periodic pentru evoluția și dezvoltarea lor.  Vom învăța să recunoaștem și să lucrăm cu stările mentale exprimate în corp, de exemplu: frica, anxietate, plictiseala, anticiparea sau entuziasmul. Corpul nostru devine o harta a minții noastre într-un mod intuitiv și accesibil.

Beneficii: starea de relaxare și revitalizare printr-o îmbinare eficientă a tehnicilor de Managementul Stresului. În plus, aveți la alegere mai multe opțiuni de tehnici și practici din Yoga, Mindfulness si exerciții energetice, funcție de scopurile pe care le urmăriți (sănătate, regenerare, vitalitate, destresare, reîntinerire, arhetipuri feminin/masculin, relațiile în cuplu, atragerea sufletului pereche, succes material, cariera, armonizare, etc).

Workshopurile sunt pe bază de donație, asigurând un flux benefic și pozitiv al schimbului de energie, precum și acoperirea costurilor de logistică.