Ki Coaching pentru femei

Cum te simți acum? Ce stări ai avut de-a lungul zilei?

Energia Ki se consumă în anumite stări emoționale – stres puternic, abordarea greșită a sexualității, relații dizarmonioase de cuplu, activități în exces care pot duce la epuizare. Îmbătranirea este una din cauzele consumului energiei vitale Ki.

Dacă învățăm să ne recunoaștem tiparele comportamentale și mentale, vom dobândi inteligență emoțională, ceea ce ne va ajuta să înțelegem starea în care ne aflăm, să gestionăm mai bine emoțiile noastre și să începem să ne iubim mai mult.

Să fiți conectate în mod conștient cu corpul vostru, vă va ajuta în modul cum relaționați cu ceilalți și vă va face să vă simțiți mai libere.

Energiile yin și yang sunt prezente in noi sub forma unui melanj de dualitate. Energia masculină, yin, este centrată pe intelect și pe acțiune, în timp ce energia feminină este centrată pe creativitate, concepere, receptivitate.

Felul în care o femeie se raportează la un bărbat este modul în care se raportează la energia masculină din ea.

În zilele noastre, femeia a preluat tipare comportamentale de la bărbați pentru realizarea ei, în special, pe plan profesional – femeia om politic, femeia om de afaceri, femeia director, etc. Aceste femei au o mare lipsă de energie vitală și de energie sexuală. Ele uită de nevoile corpului lor și ale sufletului. În timp, chiar și trăsăturile feminine se estompează.

Conexiunea dintre minte și frumusețe constă în felul în care o femeie gândește , calitatea gândurilor ei, încrederea în sine, armonia interioară.

Esența vieții este însăși capacitatea noastră de a simți. Fără simțire devenim roboți, viețile noastre devin neîmplinite, fără sens și, mai ales, fără acea seva, pe care o mai numim VITALITATE.

Importanța conștientizarii stărilor emoționale

Emoțiile au rol în adaptarea comportamentului nostru. Emoțiile pozitive (bucuria, iubirea, mulțumirea) sunt o resursă, au legătură cu mintea și cu plăcerea fizică.

Ki Coaching pentru femei  este un program complet  doar despre TINE, despre felul tău unic de a fi, despre nevoile și emoțiile tale. Vom învăța unele din cele mai bune tehnici și practici din Yoga și Mindfulness.

Care este profilul partenerului potrivit pentru tine?

Creierul nostru funcționează pe bază de tipare. 

Există anumite tipare după care atragem partenerii în cuplu, dar nu întotdeauna sunt cei care ni se potrivesc. 

Instinctiv, o femeie alege un bărbat asemănător tatălui ei, dar defectele acestuia, care au marcat-o profund, trebuie evitate.

Cu ajutorul matricei destinului putem afla ce partener vi se potrivește.

Veți beneficia de atenție individuală și îndrumări personalizate, potrivite temperamentului și fiziologiei dumneavoastră. Programul este accesibil și începătorilor.

Vă invit într-o călătorie magică de redescoperire a secretelor unei vieți armonioase și de dezvoltare a adevăratului potențial!