Despre mine

Noua monedă de schimb a lumii va fi cunoașterea.

Misiunea mea

Mereu mi-am pus întrebări. Cred că omul este în stare de lucruri extraordinare. În calitate de coach, încerc să aduc oamenii la un nivel de cunoaștere prin care își dau posibilitatea să fie mult mai mult decât ar fi bănuit ei, să își schimbe crezurile limitative în crezuri dătătoare de putere.
Toata activitatea mea este, într-un anumit fel, fascinantă pentru că descopăr noi potențialități  pe care le poate avea ființa umană.
Am ales ca modalitate de coaching cultivarea ki-ului  pentru că e timpul ca oamenii să își îndeplineasca adevăratul potențial.

Pregătirea mea

Pentru un proces de coaching valoros, am urmărit să mă perfecționez continuu și astfel am dobândit cunoștințele necesare unei practici superioare atăt la nivel mental, cât și fizic.

 Am investit foarte mult în pregătirea și formarea mea,  dar si in căutările spirituale personale. 

 Datorită cunoștințelor diverse din multe domenii ale cunoașterii (terapii holistice, NLP, medicina Ayurvedica, Yoga, Taoism, Shamanism, Arte Marțiale) reușesc să le aduc oamenilor vitalitatea de care au nevoie, puterea de regenerare, focalizarea, pragmatism în viață, claritate în stabilirea obiectivelor (îndeplinirea dorințelor). Prin exerciții meditative de centrare, reușesc să aduc stabilitate mentală, emoțională și financiară.

Dacă vrei să ai armonie și putere în viața ta, te voi învăța o practică pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții prin claritate în gândire, calm emoțional, unificarea minte-trup-spirit cu ajutorul axei corpului și Calea Triplei Armonii, dezvoltarea condiției fizice, precum și a conștiinței de sine.

Tu să vrei să te transformi în cea mai bună versiune a ta!

Sunt Tudor și sunt Ki Coach, consilier dezvoltare personală, terapeut holistic și instructor yoga. Mă pasionează ideea de a mă explora pe multe planuri, într-un fel în care unii oameni nu ar îndrăzni să viseze măcar.

Competențe certificate

Principalele diplome si certificări

terapii alternatie, terapia florala Bach, cursuri terapii complementare