Yoga Regenerativă

Yoga Regenerativă

Dacă v-aș putea demonstra un mod de a arăta efectiv cu 10 ani mai tineri, ați practica Yoga Regenerativă?

Când spunem tinerețe spunem și o mare energie vitală (KI), a cărei curgere este echilibrată pentru o sănătate de fier și o armonie interioară.

Vom învăța tehnici din mai multe practici orientale care au ca scop principal regenerarea, cum ar fi tehnici de respirații speciale,  de asimilare a unor elemente (pământ, apă, foc, aer), reglarea chakrelor, relaxarea. Toate acestea vor fi combinate cu sugestii de regenerare și cu atitudini mentale care duc la reîntinerire și regenerare.

Orice practică orientală ( yoga, qi kung, metode de liniștire a minții, etc), pe lângă progresul spiritual și depășirea unor limite fizice, au ca numitor comun perseverența/consecvența. De fapt, în aceasta rezidă eficacitatea lor și de aceea se spune că un minut de practică zilnică, face cât tone de teorie. La Yoga Regenerativa, cu atât mai mult e nevoie de practică zilnică când vorbim de regenerare, deoarece e nevoie de reglarea pe toate planurile fizic, psihic, spiritual. Simpla mișcare fără conștientizarea și fără înțelegerea unor structuri energetice care alcătuiesc corpul, nu poate duce departe în drumul spre regenerare fizică și spirituală. În practică vom adăuga și noțiuni teoretice vis a vis de scopul și demersul asanelor și mișcărilor terapeutice.

Efectele asupra stării psihice se vor simți rapid , generând o stare de armonie internă.