Terapia anti - oboseală (burnout)

În cadrul sedințelor de terapie antioboseală veți beneficia de consiliere și antrenament specific pentru destresare și mărirea vitalității (Ki), combinat cu unele noțiuni  pentru  echilibrare energetică.

Tehnicile Mindfulness și de respirație sunt recunoscute pentru eficacitatea lor în tratarea stresului, anxietății și depresiei.

 

Ședințele pot fi abordate individual sau în cadrul unui grup. In funcție de numărul de persoane se pot face reduceri de preț.

Terapie anti oboseala (burnout-ul)

Dacă vă simțiți mereu obosiți, trebuie să stabiliți cauzele psihice sau fizice cărora se datorează această stare.

Starea de oboseală mintală pe care o întălnim la mulţi oameni, din păcate şi la mulţi copii şi adolescenţi, nu are nimic de-a face cu „oboseala” fizică, sănătoasă care apare după prea multă muncă sau după un efort. Aceasta este legată de consumul permanent de resurse energetice (Ki) ale organismului, de solicitarea continuă a organelor „producătoare” de energie din organism şi de „balanţa energetică negativă” a organismului.

Energia, ki-ul, este forța care trebuie să fie mereu suficient de puternică pentru a face subconștientul să îndeplineasca fiecare sugestie.

 
Dacă nu ai suficient KI (energie), subconștientul scapă de sub control sau sare de la o activitate la alta fără să îndeplinească vreo sugestie sau o comandă în întregime.

Cum vă dați seama dacă suferiți de sindromul burnout? 

  • Sunteți încărcat cu multe task-uri la  serviciu?
  • Aveți o stare de iritabilitate și de nerăbdare?
  • Vă simțiți fără  energie în mod constant?
  • Nu vă puteți concentra?
  • Vă lipsește motivația sau satisfacția în ceea ce faceti la locul de muncă?
  • Pentru a vă simți mai bine apelați la diferite stimulente (dulciuri, cafea, alcool, etc) ?
  • Aveți probleme cu somnul?
  • Vă confruntați cu stări de depresie sau anxietate?

Pentru optimizarea și menținerea rezultatelor, am creat pentru tine programe de dezvoltare personalăprograme de mindfulness și coaching.

Tehnicile de respirații  sunt foarte simple și au efect rapid. Ne simțim de parcă suntem racordati la o baterie interioară, Așa cum un telefon se descarcă, așa și vitalitatea noastră scade. Astfel, pe parcursul zilei, putem să ne încărcăm rapid prin diferite tehnici, oriunde ne-am afla (la birou, acasă, pe stradă).