Quantum Brain Yoga

În subconștientul nostru se află și convingeri negative, în urma experiențelor de viață. Mulți oameni cred că pot să ascundă aceste convingeri prin controlul dispoziției lor, dar vibrația emanată de ei îi dă de gol. 

 

Până nu înțelegem să facem curățenie și să ne eliberăm de gândurile negative, experiențele de viață se vor repeta.

În urma  combinării tehnicilor de concentrare si calibrare se realizeaza o intenție puternică pozitivă (forța mentală) care duce la rezolvarea/corectarea unor probleme  chiar la nivel de ADN.

Quantum Brain Yoga

Antrenează-ți mintea și îți vei putea creiona destinul! Trebuie doar să învățăm să ne eliminăm convingerile limitative, gândurile negative și să ne concentrăm pe lucrurile pe care le dorim.

Conceptul Quantum Brain Yoga (antrenarea minții) ne permite să recunoaștem și să lucrăm cu stările mentale exprimate în corp, de exemplu: frică, anxietate, plictiseală, anticipare sau entuziasm.

Corpul nostru devine o hartă a minții noastre, într-un mod intuitiv și accesibil.

Workshop-ul se adresează persoanelor care simt nevoia acută de dezvoltare personală, de cunoaștere profundă a mecanismelor ființei umane și de preluarea controlului asupra propriei vieți și, totodată, persoanelor care trăiesc sau lucrează în mediu cu nivel ridicat de stres.

Beneficiile sunt

– Pacea interioara și echilibrul interior
– Recăpătarea stimei de sine
– Armonizarea cu cei din jur
– Influențarea pozitivă a acțiunilor celorlalți
– Alungarea stărilor de stress, frustări, suferință
– Forța minții reflectată prin claritate, viziune, intuiție, acțiune eficientă
– Sănătate mentală și fizică
– Realizarea țelurilor 

Cred că mintea umană are puterea de a influența grupuri de atomi, de a interveni în modul în care atomii interacționeaza între ei și că însăși modul în care lumea evolueaza nu este determinat de legile fizicii, ci poate fi schimbat de dorințele întâmplătoare ale ființelor umane.”

Sir Arthur Stanley Eddington, matematician englez și astrofizician

"Construiește-ți imaginea mentală a obiectivului tău pe care dorești să îl atingi, iar apoi treci la transpunerea ei în fapt!" - "Te-ai născut bogat", autor Bob Proctor

Programele Wellbeing Quantum Brain Yoga se bazează pe conceptul de Work Life Balance, ce presupune un echilibru între viața personală și cea profesională. 

Vom învăța cum funcționeaza mintea și cum putem atrage realitatea pe care o dorim.