Ki Coaching

Programele de Ki Coaching sunt individualizate, create special pentru tine și pentru nevoile tale.

Cultivarea Ki-ului

Energia Ki sau chi (qi) este o energie rafinată, care permite să ne menținem corpul sănătos, într-o stare de armonie și să ne dezvoltăm puteri mentale superioare. Energia Ki (qi) este cea mai importantă sursă de motivație.

Dezvoltarea Ki-ului înseamnă să avem controlul vieții și o energie suplimentară care să ne ofere un model mental corect  și care să ne ajute în scopuri pozitive.

Lipsa armoniei inhibă fluxul energiei Ki și astfel are loc un dezechilibru în corpul nostru, mai ales când suntem suprasolicitați fizic sau mental.

Cu toții avem această forță vitală universală din naștere, trebuie doar să învățăm să o conștientizăm și să o dezvoltăm pentru a face față la provocări.

calea luptatorului pasnic

Energia fizică depinde de mediul care ne înconjoară:  aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem, alimentele, chiar și acțiunile pe care le realizăm. 

Energia spirituală este direct legată de starea de armonie internă – echilibrul emoțional.

Tot ceea ce există reprezintă o manifestare a energiei sau a Spiritului.

Bob Proctor

 Probabil că ați văzut de multe ori în filme sau în realitate, un maestru al artelor marțiale înconjurat de un grup de agresori ? Într-o fracțiune de secundă, presupusa victima se transforma într-o persoană  victorioasă, deși este asaltat de oponenți violenți, maestrul fuzionează cu forța atacanților apărându- se și demonstrând o superbă tehnică fizică și abilitate psihologică.

Aceasta este armonia în haos.

Întocmai cum se află centrul liniștit al unui uragan violent , maestrul exprimă calm emoțional, claritate în gândire și hotărâre decisivă. Ne întrebăm dacă nu cumva acestea sunt calitățile pe care ne-am putea bizui în confruntările cu haosul vieții moderne ? Calitatea vieții noastre s-ar îmbunătății dacă am avea mai multă claritate în gândire și am acționa decisiv și calm pe durata crizelor personale sau în mijlocul conflictelor cu care dăm piept la locul de muncă sau acasă.

Cheia pentru a putea reacționa cu eleganță, seninătate și în mod eficient la violență este abilitatea de a atinge o stare de armonie interioara. Putem face acest lucru  doar când unificăm toate nivelurile ființei noastre ; mental, fizic și spiritual. 

În calitate de Ki coach vă  pun la dispoziție unele dintre cele mai fabuloase  și eficiente tehnici și metode din lume, unele de-a dreptul revoluționare în lumea artelor mațiale,  pentru a vă unifica rapid nivelurile ființei – mental fizic și spiritual.

Beneficiile Ki Coaching-ului

Unificarea nivelurilor ființei – mental, fizic și spiritual

Prioritizarea obiectivelor stabilite și eliminarea blocajelor mentale

Antrenarea și dezvoltarea propriilor resurse și cultivarea abilităților proprii

Găsirea adevăratului scop al vieții

Asumarea propriilor nevoi Responsabilizarea acțiunilor Atingerea unei stări de armonie interioară