Efectul simbolurilor

La vârstă de 3 ani, creierul unui copil face eforturi pentru a copia în mod adecvat simboluri geometrice, cum ar fi pătrate, triunghiuri, stele, dar la vârstă de 5 ani, creierul unui copil normal este organizat informațional destul de bine pentru a face copierea simbolurilor geometrice.

Toate percepțiile din mediul înconjurător ne afectează prin forma lor. Prin vizualizare, este posibil pentru un individ abil, să anuleze efectele formelor, dar pentru majoritatea oamenilor, modul în care ei rezonează cu forma și cu energiile absorbite de aceasta, determina modul în care îi afectează. Ca să avem un echilibru și o armonie în viață, ne asociem cu simboluri.

Exercițiu pentru testarea reacției la simboluri (Kineosiologically) – persoana stă în fața dumneavoastră cu mâna dreaptă relaxata, iar mâna stângă drept în față, paralelă cu podeaua – plasează mâna stângă pe umărul drept al persoanei testate și mâna dreaptă în continuarea mâinii stângi, deasupra încheieturii. Nu trebuie să zâmbim sau să ne încruntam că poate să afecteze testul. Îi spunem persoanei respective să reziste cu toată puterea ei atunci când împingi brațul întins în jos – împingeți brațul scurt și ferm și testați puterea și flexibilitatea din braț. După aceasta, arătați persoanei diferite simboluri pentru a determina care simboluri definesc slăbiciunea și care puterea. Daca brațul coboară ușor, atunci evident, acel simbol afectează energia persoanei respectiv în mod negativ, astfel se testează slăbiciunea.

Ca experiment: alege o stea cu 5 colțuri vs o stea cu 6 colțuri sau un hexagon vs pentagon, etc. Se pot afișa sau doar vizualiza aceste simboluri și notați rezultatele în urma exercițiului. Daca nu aveți partener pentru experiment, se poate folosi un dinamometru pentru a testa mușchii. Dacă folosiți crucea grecească că simbol (brațele pe verticala și orizontala sunt de aceeași lungime), se observă că persoanele sunt rezistente. În cazul unei cruci romane (porțiunea inferioara a brațului vertical este mai lunga), puterea se diminuează și rezultatul este – persoana este mai slaba.

 Zvastica, înainte de a deveni emblema partidului nazist al lui Hitler, era un simbol antic al norocului și al prosperității. Chiar și evreii din lagărele de concentrare erau testați că fiind puternici la acest simbol. Daca testezi o persoana cu o zvastica invers acelor de ceasornic, poate fi slabă sau puternică, rezultatul depinde de care emisfera cerebrala este dominantă. Dacă aceste emisfere sunt în echilibru, nu vei fi testat ca fiind slab. Mai mult decât atât, cu cât generezi mai multă energie vitală, cu atât vei fi mai puțin afectat de simboluri sau de factori externi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *